Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Købsguide: Sådan vælger du det rigtige termokrus til dit behov

Et termokrus er praktisk, hvis du skal nyde varme drikke som kaffe eller te, imens du er på farten. Det er ligeledes praktisk, hvis du ønsker et krus, som kan holde væsken kold, selvom solen bager udenfor. Uanset, hvad dit behov er, får du herunder en række gode råd til, hvordan du vælger det rigtige termokrus.

Der findes mange former for termokrus, men ens for dem alle, er, at de har en isolerende termoeffekt, som gør, at væsken holdes varm eller kold. Herudover er der en række andre ting, du skal være opmærksom på, når du skal investere i et termokrus.

Hvor meget væske skal termokruset kunne indeholde?

Du bør først og fremmest overveje, hvor meget væske der skal kunne være i dit termokrus. Det kan være praktisk at vælge et, hvor der kan være meget i, så du kan have varm eller kold væske med dig i længere tid ad gangen.

Du kan få forskellige størrelser af termokrus, og nogle kan der være helt op til én liter i, mens der i de fleste kan være op til en halv liter. Du bør derfor starte med at overveje, hvor stor en kapacitet kruset skal have. Du kan se nogle forskellige modeller i denne termokrus test.

Hvor lang tid skal dit termokrus kunne holde?

Når du har fundet ud af, hvor stor en kapacitet dit termokrus skal have, er det tid til at overveje, hvor lang tid det skal kunne holde. Ofte vil et termokrus være med dig på tur, hvorfor det skal kunne tåle at få nogle knubs, uden det går i stykker.

Du kan få termokrus i stort set alle prislejer, men de billigste er selvsagt dem, der holder i kortest tid, og derfor kan det være en god idé at investere i et, der er af en ordentlig kvalitet. Det koster en smule mere, men til gengæld holder det i længere tid.

Vælg et termokrus med låg

Langt de fleste termokrus har låg, men du kan også få modeller, som blot har en isolerende effekt, så du ikke brænder fingrene, når du holder på det. Du bør dog altid vælge et termokrus med låg, da det er langt bedre til at holde på varmen.

Du kan samtidig skrue låget af, når du skal drikke af det, så der er ingen grund til at vælge et, som ikke har låg. Hvis du vil beholde kruset i så lang tid som muligt, er det vigtigt, at du gør det rent, hver gang du har brugt det.